The Tasteless Gentleman

The Tasteless Gentleman, men neemt 4 jonge, vlotte en scherpe muzikanten, mixed dit met vernieuwd en innovatief progressieve rock en topt het af met ´de kunst van de paspop´. Lang verhaal kort, dit is anders. Begonnen in begin 2016, met het maken van hun eigen vorm van muziek , bestaat de kunstvorm vandaag de dag uit heavy gitaarriffs, funky bass-elementen, knallende drums gevolgd door unieke gitaarsolo’s. In golvende lijnen bewegen deze paspoppen zich vanaf de progressieve rock, langs de metal zode blues in. Druk bezig met hun naderend en zenuwslopende eerste EP. De ideale combinatie van vage kunst gemixed met bruut en pittige muziek. Men noemt dit, The Tasteless Gentleman

 

104 reacties


  1. Hello, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing information,
    that’s actually fine, keep up writing.


  2. How to invest in bitcoins in 2019 and receive passive income of $ 7,000 per month: http://v.ht/kWtdb


  3. Intelligente Möglichkeiten, 10.000 US-Dollar für die Deutschen zu investieren: http://eb.by/ZcQK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.